Om os

Tagrendesugning.dk er en specialiseret tagrenderenser med hovedkvarter i Ballerup. Vi udfører rensning af tagrender på hele Sjælland, Fyn og Jylland. Vores primære kundekreds er ejerforeninger, andelsboligforeninger, virksomheder, kontorer, fabrikker, børnehaver, skoler, boligforeninger, plejehjem og andre offentlige institutioner.
Har du en privat bolig, der trænger til at få renset tagrender? Bare rolig, du kan dog sagtens benytte dig af vores service som privatperson. Du kan kontakte os eller få et prisestimat ved at anvende vores prisberegner, du finder her.

Vi renser tagrender i højere end 25 meters højde

Tidligere anvendte man udelukkende stilladser, når der skulle renses tagrender på større virksomheder, boligblokke eller anden bebyggelse, der råder over et større areal. Det var ikke just en billig løsning, men sådan er det (heldigvis) ikke længere.

Hos Tagrendesugning.dk anvender vi en teknik, der tillader os at rense tagrender i højere end 25 meters højde fra jorden. Der er altså ingen grund til at udskyde tagrenderensningen – det vil blot resultere i at forkorte tagrendernes levetid. Og hvorfor egentlig vente, når det aldrig har været lettere at få renset sine tagrender?

Har du særlige behov?

Vores unikke teknik gør, at vi kan rense tagrender i højere end 25 meters højde uden brug af hverken stige, lift eller stillads. Skulle du have behov for rensning af tagrender herudover, så finder vi naturligvis en løsning, der passer hertil.
Professionel service
Vi gør altid vores bedste, uanset opgavens omfang. Derfor tør vi godt garantere, at vi yder en professionel service, der kommer dig til gode. Alle vores medarbejdere er professionelle fagfolk, der går op i det, de laver. Den gode service er selve kernen i vores forretning; vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Kontaktinformation og åbningstider

Vi har åbent fra mandag – fredag i tidsrummet mellem 7:00 – 19:00, og i weekenden arbejder vi fra 10:00 – 18:00. Opstår der akutte behov, der kræver særbehandling, har vi døgnåbent.

Kontakt os ved at ringe på (+45) 42 44 14 41  eller send os en mail via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

VI SUGER OVER

Meter tagrende om året

VI RENSER OVER

Brønde om året

VI DRIKKER OVER

Kopper kaffe om året

Tag ikke chancen – vi er bedst i branchen!