Snerydning og saltning

 

 
på sjælland

Professionel Snerydning og saltning

Har du brug for hjælp til snerydning, eller skal der saltes efter en kold og frostfyldt nat?

Hos Tagrendesugning hjælper vi dig gerne og klarer opgaven med det samme. Vi tilbyder vintertjenester indenfor snerydning og saltning for både erhverv, grundejerforeninger og ejerforeninger.

Vi rykker både ud til forskellige typer virksomheder, boligforeninger, boligselskaber og institutioner på hele Storkøbenhavn, og vi kommer også gerne en tur forbi lige netop din adresse. 

Ønsker du hjælp til snerydning, skal du ikke tøve med at sende opgaven videre til os.

 

u

Snerydning og glatførebekæmpelse

Når sneen først falder, så medfølger der som grundejer også et ansvar – nemlig snerydningspligt. Alle grundejere, boligselskaber, plejehjem osv. har pligt til at rydde sne samt salte umiddelbart efter hvert snefald, så både beboere og forbipasserende ikke risikerer at komme til skade på grund af, at der ikke er ryddet for sne.

Hos Tagrendesugning tilbyder vi hurtig og effektiv snerydning, så du ikke selv skal tænke på at få ryddet sne eller salte veje, indkørsler og fortove. Med en fast aftale med os sørger vi for, at du får ryddet sne, så snart der er snefald.

Vi kan lave en aftale på snerydning for en hel sæson, så vi automatisk kommer og rydder sneen, så snart det er nødvendigt. På den måde kan du altid være sikker på, at alle ejendommens adgangsveje, parkeringspladser mv. er ryddet for sne.

Professionel hjælp til snerydning på Sjælland

Det kan være svært at forberede sig på sne og frostvejr, da det danske vejr er omskifteligt. Vi tilbyder derfor at rykke ud, når der er akut behov for saltning og snerydning for erhverv og private.

Hos Tagrendesugning tilbyder vi hurtig snerydning og skånsom saltning af parkeringspladser, fortove, indgangspartier, veje, parkeringspladser og indkørsler til alt lige fra ejerforeninger, andelsboligforeninger, virksomheder, kontorer, fabrikker, børnehaver, skoler, boligforeninger, plejehjem og andre offentlige institutioner.

Som grundejer, ud til en offentlig sti eller vej, har man pligt til at salte og rydde sne på de arealer, der hovedsageligt bliver brugt af gående.

Ligger din ejendom ud til en privat vej eller sti, har man pligt til at rydde for sne. Vi ved godt, hvad professionel snerydning er. Derfor står vi til rådighed i det øjeblik, du mangler hjælp til rydning af sne.

VI FEJER OVER

Meter veje om året

VI DRIKKER OVER

Kopper kaffe om året

Snerydning

Hvilke regler er der indenfor snerydning?

Får du ikke ryddet for sne eller saltet tilstrækkeligt, kan det ende med at koste dig dyrt. Nogle steder er det kommunens ansvar at rydde fortovet, andre gangarealer mv. Men dette gør sig ikke gældende, når det handler om privatejede ejendomme.

Ligger din ejendom ud til en offentlig vej, har du pligt til at rydde for sne samt salte på de arealer, som forbipasserende benytter. Det omfatter de første 10 meter fra ejendommens skel. Er der indenfor disse meter et andet areal, som er beregnet til andre kørende, end dem der bor i ejendommen, har grundejeren kun pligt til at rydde mellem ejendom og dette areal.

Snerydningen skal altid ske så hurtigt som muligt efter snefald. Og sneen skal så vidt muligt fjernes fra cykelsti, busstoppesteder og fodgængerovergange, så her kan du ikke vælge at smide det hen.

Snerydning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på snerydning

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med snerydning? Eller kunne du tænke dig en fast pris på professionel snerydning? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 42 441 441, skrive en mail til info@tagrendesugning.dk eller sende os en besked via vores kontaktformular.

Ingen områder er for store eller for små. Så hvad enten det er et større eller et mindre område, du skal have ryddet for sne, så klarer vi det altid til aftalte tidspunkt, så det matcher dine ønsker og krav.

Vi indgår også faste serviceaftaler, hvor vi sørger for at rydde sne og salte, så snart behovet opstår.

Tilbudsberegning på snerydning

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår skal sneen ryddes?
Du skal rydde sneen så hurtigt som muligt, efter den er faldet. Som udgangspunkt skal du sørge for, at der er ryddet sne samt saltet mellem kl. 07-22 i hverdagene og kl. 08-22 om søndagen.

Det betyder dog ikke, at du skal haste hjem, så snart det sner. Du skal bare sørge for at få det gjort, så snart du kommer hjem.

Hvad koster snerydning?
Prisen på snerydning er meget varierende. Der er en masse faktorer, som spiller ind som for eksempel areal som skal ryddes osv.
Hvem står for snerydning?
Som grundejer på en privat vej skal du rydde ud til midten af kørebanen, mens din genbo skal stå for den anden halvdel. Bor du ud til en offentlig vej, er det kommunen, der står for snerydning og glatførebekæmpelse. Her skal du kun sørge for at rydde fortov og øvrige færdselsarealer på din grund.
Hvilket tidsrum skal der være ryddet for sne?
Der skal være ryddet for sne mellem kl. 07-22 på hverdage og mellem kl. 08-22 om søndagen.
Hvad sker der, hvis reglerne for snerydning ikke bliver overholdt?
Hvis du ikke får fjernet sne samt bekæmpet glatføre ved din bolig, kan det have forskellige konsekvenser. Som udgangspunkt er skraldemænd og postbud ikke forpligtet til at bevæge sig ind på din grund, hvis du ikke har fjernet sne samt saltet eller gruset de fælles færdselsarealer.

 

Bevæger vedkommende alligevel sig ind på din grund, og ender med at komme til skade, kan du risikere, at vedkommende forlanger erstatning for tabt arbejdsfortjeneste eller for svie og smerte.

Hvor tit skal man rydde sne?
Snerydningen skal finde sted så hurtigt som muligt, efter der er faldet sne. Til hverdag skal du sørge for, at der er ryddet sne og saltet mellem kl. 07-22 og mellem kl. 08-22 om søndagen.
Hvem skal rydde sne på en privat vej?
Bor du ud til en privat vej eller sti, skal du sørge for snerydning på hele færdselsarealet, som ligger ud for din ejendom. Som hovedregel skal du rydde for sne og glatførebekæmpe ud til midten af kørebanen, da grundejeren på den modsatte side af vejen har pligt til at rydde sin halvdel for sne.
Skal jeg selv rydde sne, når jeg bor til leje?
Bor du til leje, er det som regel din udlejer, der har ansvaret for at rydde sne. Det er din udlejer, som har vedligeholdelsespligten, og det er derfor også vedkommende, som skal stå for snerydningen.

 

Du bør dog være opmærksom på, at der kan være andet angivet i lejekontrakten. Står der i lejekontrakten, at du som lejer overtager vedligeholdelsespligten, er det de samme regler, der gælder, som hvis du var grundejer.

Hvilket ansvar har jeg, hvis der sker en ulykke, fordi jeg ikke har ryddet for sne?
Hvis en person kommer til skade, fordi du ikke har ryddet sne, kan du risikere at skulle betale erstatning til den tilskadekomne. Det kan for eksempel være en erstatning for tabt arbejdsfortjeneste eller for svie og smerte.
jørgen nielsen
jørgen nielsen
Bestilte fredag og fik det udført mandag, hurtigt og venligt 👍
Ib Nygaard
Ib Nygaard
Hurtig tilbagemelding og effektiv tagrende sugning Ok pris
Stine Marott Normann
Stine Marott Normann
Super service og veludført arbejde. Er meget tilfreds.
Tove Bonde
Tove Bonde
Hurtig og omhyggelig udførelse af arbejdet. Anbefaler gerne Tagrendesugning til andre. Har allerede en aftale til efteråret.
Morten Clausen
Morten Clausen
Hamzi Toufic
Hamzi Toufic
god servic
Sanela Gogotic Roesgaard
Sanela Gogotic Roesgaard
Meget grundige, fantastisk service, alle pengene værd. Meget tilfreds.
Verner Hedegaard
Verner Hedegaard
Hurtig svar på forespørgsel. Reelt tilbud. Kom på den aftalte dag. Tagrenderne er nu tømt. Så fint.
Flemming Jacobsen
Flemming Jacobsen
Hurtigt og grundig tagrendesugning. Kan på det varmeste anbefales👍👍
Helle Bockhoff Walther
Helle Bockhoff Walther
Virkelig en god oplevelse effektive og tip top arbejde. Ejerforeningen Sct. olaigade 12-14 Helsingør HW
Tag ikke chancen – vi er bedst i branchen!