GRÆSPLEJE

 

 

I den bedste kvalitet

Græspleje

Vil du have en flot plæne, er det vigtigt at give den helt rigtige græspleje hele året rundt. Den skal klippes ofte, men ikke ret meget ad gangen, og den skal have gødning på de rigtige tidspunkter.

 

Hos Tagrendesugning tilbyder vi professionel græspleje til både private og erhverv. Ønsker du at få din græsplæne til at fremstå grønnere og sundere, er vi de rette til at hjælpe dig.

 

Ønsker du en grøn og flot græsplæne, skal du ikke tøve med at sende stafetten videre til os.

u

Hvad er græspleje?

Græspleje handler ikke kun om at slå plænen, når det begynder at være for højt. Det handler for eksempel også om at få bugt med mos, tidsler, ukrudt osv. Da græssets rødder ikke kan få luft, tager ukrudt og lignende livet af din græsplæne.

Med den rette græspleje i form af gødning, kalk, eftersåning og kultivering, vil du få en flot, grøn og frodig plæne, som dine naboer vil misunde dig for.

Professionel pleje af græsplæne

Der kan være flere forskellige årsager til at ty til professionel hjælp, når det kommer til græsplæne pleje. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og vi har derfor lavet mange haveopgaver for både private og erhvervskunder.

Vi ved, hvad god pleje af græsplænen vil sige. Derfor står vi til rådighed i det øjeblik, du mangler professionel hjælp og rådgivning til din græsplæne.

VI HJÆLPER OVER

Kvm græs om året

VI DRIKKER OVER

Kopper kaffe om året

Vores professionelle græspleje servicepakker

Græspleje servicepakke der virker

Vores kunder er tilfredse. Dette skyldes blandt andet, at vi udelukkende bruger de bedste produkter på markedet, som er udviklet til pleje af græsplæne.

Hos Tagrendesugning kan du vælge mellem flere forskellige servicepakker, som alle giver dig en grøn og lækker græsplæne. Den primære forskel ligger i servicepakkens virkningsperiode.

Uanset hvilken pakke du vælger, er du garanteret en flot græsplæne, leveret af vores professionelle team.

Sådan kommer du i gang

 1. Anmod om et tilbud

Udfyld vores formular som du finder her på siden eller kontakt os direkte på telefonen. Vores tilbud er gratis og uforpligtende.

 

 1. Vi udregner et tilbud til dig

På baggrund af satellitbilleder af din græsplæne fra blandt andet Google og Krak, sammensætter vi et tilbud til dig. Prisen afhænger af din plænes størrelse, udformning og beliggenhed.

 

 1. Du modtager et tilbud

Når vi har udregnet et tilbud, sender vi indenfor 48 timer et tilbud til dig. Du kan altid kontakte os via tlf.: 42 44 14 41 eller via vores chatfunktion.

 

 1. Du modtager en ordrebekræftelse

Når du har accepteret vores tilbud på græspleje, sender vi dig en ordrebekræftelse med information om, hvad der skal laves, og hvornår vi kommer og servicerer din græsplæne.

 

 1. Vi giver din græsplæne den rette pleje og forkælelse

Indenfor en måned kommer vi og giver din græsplæne den rette pleje. Vi glæder os til at vise dig, hvilken forskel en græspleje servicepakke fra Tagrendesugning kan gøre for din græsplæne.

7 professionelle råd til pleje af græsplæne

Det er dejligt at have en flot græsplæne, og hvis du blot giver den lidt ekstra opmærksomhed både forår og efterår, er den let at pleje. I højsæsonen skal du blot slå den ofte, men ikke ret meget ad gangen:

 

 1. Klip dit græs 1-2 gange om ugen fra sidst i marts til sidst i oktober.
 2. Skær kanten langs plænen af 1-2 gange om året.
 3. Vand græsset i tørkeperioder eller undgå at klippe det i disse perioder.
 4. Giv græsset gødning.
 5. Kalk din plæne i foråret når det er vækstsæson.
 6. Riv græsset igennem en gang om året for at kradse filtlag og for at fjerne eventuel mos.
 7. Riv visne blade væk fra plænen om efteråret, eller klip bladende i stykker med plæneklipperen.
Hvor lang tid går der, før jeg kan se en effekt på min græsplæne?
Dette afhænger af mange forskellige faktorer som for eksempel plænens stand, vejrforhold og meget mere. Dog kan du forvente, at du efter ca. 4 uger fra vores første service, kan se en forskel på din plæne.
Skal min græsplæne have gødning?
En græsplæne har godt at blive gødet mindst en gang om året. Det kan dog være en god idé at holde sig til en lav dosering og gøde én gang om måneden. Med gødning giver du din græsplæne de bedste vækstbetingelser. Og når det fremstår sundt, bliver det sværere for ukrudt og mos at bryde igennem.  
Hvornår skal jeg gøde min græsplæne?
Gødning skal helst ske inden regnvejr, eller evt. mens det regner. Du er dermed sikker på, at gødningen trænger ned i jorden.
Hvorfor skal min græsplæne have kalk?
Kalk hæver jordens surhedsgrad (PH), hvilket er med til at give din græsplæne bedre vækstbetingelser. Er jorden for sur (PH-værdi under 5,5), vil græsset trives dårligt, og der kan risikere at komme meget mos i plænen. Med kalk, kan du opretholde den optimale PH-værdi på 6-7 for din plæne. Det bedste tidspunkt at give græsplænen kalk på er i marts eller april.
Hvor lang tid går der, før jeg kan se en effekt på min græsplæne?
Dette afhænger af mange forskellige faktorer som for eksempel plænens stand, vejrforhold og meget mere. Dog kan du forvente, at du efter ca. 4 uger fra vores første service, kan se en forskel på din plæne.
Skal min græsplæne vandes?
Om sommeren bliver græsset vissent og gult i tørkeperioder. Men det dør ikke, og det vil næsten altid komme igen, så snart der kommer regn. Det er derfor ikke nødvendigt at vande plænen.

Vil du slippe for, at græsset visner, skal det vandes, og helst inden det begynder at blive gult

Hvor ofte skal min græsplæne klippes?
I vækstsæsonen anbefaler vi, at du klipper din græsplæne 1-2 gange om ugen. Dette kan enten gøres manuelt eller med en robotplæneklipper.
Hvor ofte skal jeg vertikalskære mit græs?
Det er en god idé at vertikalskære mellem 2 og 4 gange fra april til september. Når du vertikalskærer, fjerner du mos samt det døde græs og de døde rødder. Derudover laver du riller i jorden, hvilket tilfører jorden luft. Du skærer derudover også græsrødderne over, hvilket er med til at styrke græsplænen.
Hvornår skal jeg sprøjte mod ukrudt?
Ca. en uge før du skal vertikalskære.
Hvordan fjerner jeg kløver i plænen?
Kløver er tegn på, at græsplænen er lidt svag. Primært på grund af mangel på gødning, hvilket giver kløver mulighed for at blive dominerende i plænen.  Dette kan du afhjælpe ved at gøde din græsplæne regelmæssigt.
Skal løse blade fjernes fra græsplænen, inden det bliver vinter?
Det korte svar er ja, de løse blade skal væk fra plænen. Græsset har nemlig brug for lys og luft for at kunne overleve vinteren.
Hvordan kommer jeg af med ujævnheder og huller i græsplænen?
For at reparere en trist og ujævn græsplæne, skal du bruge topdressing. Dette både gøder og jævner din græsplæne.
Hvad er topdressing?
Du kan enten lave en topdressing af 2/3 muld og 1/3 sand eller købe færdigblandet topdress.
Hvordan giver jeg min græsplæne topdressing?
Først fordeler du topdressing ud over græsplænen med en skovl. Efterfølgende glatter du det ud med bagsiden af en rive, så du får det helt ned til rødderne. Vil du gerne have det endnu mere jævnt, kan du trække en europalle, med oversiden nedad, hen over plænen. Herefter skal du så med græsfrø.
Hvordan bekæmper jeg bedst mos og ukrudt på min græsplæne?
Start med at klippe din græsplæne, gerne ret kort. Det vil gøre arbejdet med at fjerne mosset en smule lettere.

Har du meget mos i din græsplæne, kan du komme det til livs med en vertikalskærer/plænelufter.

Du skal starte med at vertikalskære på det ene led af plænen. Har du meget mos, kan det være en god ide efterfølgende at rive det sammen og fjerne det, inden du bruger vertikalskæreren på det andet led. Altså først på langs og dernæst på tværs. Riv al mosset sammen og fjern det fra græsplænen.

Herefter giver du græsplænen topdress og sår nyt græs.

jørgen nielsen
jørgen nielsen
Bestilte fredag og fik det udført mandag, hurtigt og venligt 👍
Ib Nygaard
Ib Nygaard
Hurtig tilbagemelding og effektiv tagrende sugning Ok pris
Stine Marott Normann
Stine Marott Normann
Super service og veludført arbejde. Er meget tilfreds.
Tove Bonde
Tove Bonde
Hurtig og omhyggelig udførelse af arbejdet. Anbefaler gerne Tagrendesugning til andre. Har allerede en aftale til efteråret.
Morten Clausen
Morten Clausen
Hamzi Toufic
Hamzi Toufic
god servic
Sanela Gogotic Roesgaard
Sanela Gogotic Roesgaard
Meget grundige, fantastisk service, alle pengene værd. Meget tilfreds.
Verner Hedegaard
Verner Hedegaard
Hurtig svar på forespørgsel. Reelt tilbud. Kom på den aftalte dag. Tagrenderne er nu tømt. Så fint.
Flemming Jacobsen
Flemming Jacobsen
Hurtigt og grundig tagrendesugning. Kan på det varmeste anbefales👍👍
Helle Bockhoff Walther
Helle Bockhoff Walther
Virkelig en god oplevelse effektive og tip top arbejde. Ejerforeningen Sct. olaigade 12-14 Helsingør HW
Tag ikke chancen – vi er bedst i branchen!