Fliserens på sjælland

Professionel fliserens med garanti

Fliserens Sjælland: Bestil et uforpligtende tilbud  

Professionel fliserens på hele Sjælland

Vores service dækker hele Sjælland, herunder:

Fliserens i Roskilde 

Fliserens i Køge

Med vores fliserens får du: 

  • En imprægnering af fliserne, der forlænger deres levetid 
  • Skinnende rene fliser, der ser ud som nye 
  • Fliser der er fri for skidt, mos, alger og flisepest
  • En billig og attraktiv løsning med garanti 

 

Med en professionel fliserens fra Tagrendesugning.dk får du altså både flotte flisearealer og mere tid til andre gøremål. Vi er 100% landsdækkende og kører på hele Sjælland – uanset hvor du befinder dig. Vil du have et langtidsholdbart resultat, der virkelig kan ses?

Kontakt os, og få et tilbud på fliserens på Sjælland.

Se vores priser på fliserens på Sjælland

Med en fliserens kan du give fliserne på terrassen nyt liv og samtidig komme alger, mos og ukrudt til livs, inden skaden for alvor er sket.  

Priserne på professionel fliserens varierer, afhængig af opgavens omfang og typen af behandling. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud på professionel fliserens på Sjælland. 

Derfor skal fliser renses

Der er mange gode grunde til at få renset fliserne udendørs.

  • Fliserne bliver flotte og skinnende igen – stort set som dengang de blev lagt
  • Du sparer penge på at få lagt nye fliser  
  • Dine fliser bliver fri for mos, alger, snavs og flisepest
  • Fliserne holder sig flotte længere 
  • Imprægnerede fliser, der får algebehandling årligt, bliver ikke udsat for nye algeangreb

Der er altså mange praktiske grunde til at bestille en professionel fliserens til dine udendørsområder. Ikke nok med at fliserne holder længere, så bliver de også flottere at se på.

Læs mere om vores rensning af fliser i Sjælland og omegn. 

Hvorfor vælge en fliserens med Nano-imprægnering?

Med en professionel fliserens får dine fliser nyt liv, og så slipper du for at bruge tid på at rengøre fliserne på terrassen.

Vores mest populære løsning er vores fliserens med Nano-imprægnering, der sikrer et smukt resultat, og giver en holdbar beskyttelse i op til 15 år. Imprægneringen forsegler fliserne og beskytter dem mod fremtidig snavs og algevækst, samtidig med at det bevarer deres naturlige udseende.

Vi tilbyder både behandlinger, der udelukkende består af rensning af fliser til vores komplette løsning, der inkluderer rensning af fliser, skumbehandling, Nano-imprægnering og sand.

Hvad er flisepest?

Flisepest er en lille organisme eller en sammenvoksning af svamp og alger, der også kaldes lav. Der er mange forskellige typer, og det viser sig typisk som runde cirkler på dine fliser. Det findes typisk på terrasser eller indkørsler, hvor der enten er utroligt meget skygge eller et vådt miljø.

Flisepest får fliserne til at se kedelige ud, og det kan endda blive halv farligt, da det kan resultere i glatte fliser, når det regner. Det kan være hårdt arbejde at få bugt med flisepest, og det er ofte tidskrævende. 

Hvis du ikke er villig til at bruge lang tid på at ordne dine fliser, så kan du altid kontakte os og få et tilbud på professionel fliserens på hele Sjælland.

Hvordan kan alger skade dine fliser?

Alger opstår på grund af fugt på fliserne, og det opstår ofte meget hurtigt. Når der er mos og alger på fliserne, betyder det derfor også, at fliserne står under vand i længere perioder.

Når fliserne er fugtige i længere tid, opstår der større risiko for frostsprængninger, hvis de ikke når at tørre ud i perioder. Hvis fliserne først begynder at smuldre og gå i opløsning, går der ikke lang tid, før man er nødt til at skifte fliserne ud.

Det er derfor både billigere og nemmere at vedligeholde fliserne med en professionel fliserens – og dermed holde dem fri for mos og alger – frem for at skifte dem ud.

Tag ikke chancen – vi er bedst i branchen!

FAQ 

Hvad er fliserens?

En fliserens er en behandling og rengøring af dine fliser, der bekæmper blandt andet mos, alger, skidt og flisepest. Med en professionel fliserens får dine fliser en rengøring og imprægnering, der forlænger deres levetid.

Det betyder, at dine fliser bliver skinnende rene – næsten som da de var nye. Det er dermed en billig og attraktiv løsning i stedet for at skifte fliserne ud. 

Hvordan foregår rensning af fliser?

Når du bestiller en professionel fliserens hos Tagrendesugning.dk sørger vi først og fremmest for at højtryksrense fliserne, samt kanterne rundt om på flisearealet. Derefter skyller vi arealet for snavs, inden området algebehandles med produktet, algefri N, for at sikre, at der ikke er alger på området.

Herefter bliver fliserne imprægneret med Nano-imprægnering, der er en miljøvenlig, letflydende, farveløs opløsningsmiddelfri imprægneringsvæske. Nano-imprægnering er et af de få produkter på det danske marked, som trænger dybt ned i overfladen, hvilket sikrer en lang holdbarhed. 

Hvorfor er det vigtigt at få renset fliser?

Fliser – både i form af klinker i hjemmet og i form af fliser på terrassen – er noget af det første, som andre ser, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at de ser pæne ud. Det vil nemlig have indflydelse på dine gæsters førstehåndsindtryk af dit hjem.

Derudover er det selvfølgelig også enormt vigtigt for din egen skyld. Der er nemlig ikke ret mange, der trives i rod, og det vil se utroligt rodet ud, hvis dine fliser både er fyldt med ukrudt og flisepest. Derfor giver det altså god mening at tage sig tid til at tage sig af sine fliser og behandle dem ordentligt.

Hvornår bør man få renset fliser?

Man får generelt mest ud af at rense fliserne for blandt andet alger og mos i det tidlige forår – på den måde kan du nyde resultatet hele sommeren. 

Kan jeg bestille en fliserens på hele Sjælland?

Hos Tagrendesugning.dk kan du få professionel fliserens på hele Sjælland, uanset hvor du bor. Vores fliserens beskytter dine fliser og bekæmper mos, alger, skidt og flisepest på en effektiv måde.

Vi udfører blandt andet fliserens i Roskilde, København, Køge, Holbæk og Slagelse. Kontakt os, og få et tilbud på fliserens på Sjælland.