Algebehandling af fliser 

Professionel algebehandling med godkendt algemiddel
Få fjernet mos, alger og flisepest – nemt og hurtigt!
Miljøgodkendt – efterlader dine fliser skinnende rene og algefrie

Få flotte og rene fliser igen med algebehandling

Drømmer du om at få fliseområdet til at skinne igen? Med vores specialiserede og professionelle algebehandling af fliser kan du få fliserne til at se ud som nye igen.

Hos Tagrendesugning.dk er vi dedikerede til at give dine fliser nyt liv, så du kan blive fri for alger, der får fliserne til at se grimme ud. Giv terrassen nyt liv med vores miljøgodkendte algebehandling.

Algebehandling – bliv fri for alger én gang for alle

Med en professionel algebehandling, eller en fliserens, får du et professionelt og langtidsholdbart resultat, der kan ses. 

Ved vores besøg udfører vi en grundig rensning af dine fliser og sikrer, at de er fri for alger og andre skadelige organismer. Selve algebehandlingen er en skumbehandling med produktet, “Algefri N”, der sprøjtes på fliserne.

Vores proces er miljøgodkendt, og efterlader dine fliser skinnende rene og algefrie.

Hvorfor vælge en professionel algebehandling?

Med en professionel algebehandling hos Tagrendesugning.dk får du en skånsom og professionel behandling af alger på fliserne, der får dine fliser til at stå som nye igen.
Med en professionel algebehandling sparer du både tid på vedligeholdelsen af dine fliser samtidig med at du får et 100% tilfredsstillende resultat, der holder.

Med vores algebehandling af fliser får du:

Beskyttelse af dine fliser:
Vores professionelle algebehandling fjerner eksisterende alger, mos og snavs fra dine fliser. Det betyder, at du kan nyde synet af rene fliser i længere tid uden bekymring for gentagne rengøringsbehov*.
*For det bedste resultat, anbefaler vi, at man får foretaget en professionel algebehandling to gange om året.

Bevaring af flisernes struktur:
Algevækst kan skade flisernes overflade over tid, hvilket forringer deres udseende. Vores skånsomme, men effektive algebehandling sikrer, at dine fliser ikke kun ser bedre ud, men også bevares i længere tid.

En skånsom behandling:
Vores proces i forbindelse med algebehandling af fliser er miljøgodkendt og skånsom, og efterlader dine fliser flotte og algefrie. Vi bruger det godkendte produkt, “Algefri N”, der sikrer et flot og holdbart resultat. Derfor får du en både effektiv og godkendt behandling af alger.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på professionel algebehandling, og oplev forskellen det kan gøre for dine fliser!

Priser på algebehandling af fliser  

Er du i tvivl om, hvad en algebehandling af fliser koster? Ved at bruge vores digitale prisberegner kan du hurtigt og nemt få en attraktiv pris på algebehandling af dine fliser på terrassen. 

Priserne på professionel rens og bekæmpelse af alger varierer afhængig af opgavens omfang og typen af behandling. Indhent tilbud på algebehandling af dine fliser ved hjælp af vores prisberegner herunder. 

Lad os hjælpe med at genoplive dine udendørsområder og give dine fliser nyt liv.

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling og fliserens  

Det siger vores kunder

Hvad koster algebehandling?

Priserne på professionel algebehandling varierer, afhængig af opgavens omfang og typen af behandling. Vi tilbyder både behandlinger, der udelukkende består af algebehandling af fliser til vores komplette fliserens, der inkluderer rensning af fliser, skumbehandling, imprægnering og sand. 

Har du spørgsmål til vores algebehandling?

Hvis du har spørgsmål til vores algebehandling, eller bare ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at give dine fliser på terrassen nyt liv, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål om fliserens, og hjælper gerne med at udarbejde et tilbud på algebehandling af dine fliser.

VI RENSER OVER

m2 fliser om året

VI DRIKKER OVER

Kopper kaffe om året

Tag ikke chancen – vi er bedst i branchen!